Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

1. Vanzator : Teima denumita in cele ce urmeaza si „Compania” reprezinta societatea comercială S.C. Teima Image and Style care are următoarele date de identificare:

C.U.I.: 37203713

Nr. Ord. Reg. Comertului: J23/1009/2017

Sediul: Ilfov, Strada Florilor, nr. 6

Telefon/fax/mail: 0737096832

e-mail: contact@teima.ro

2. Produse – Orice bun ce urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator

3. Utilizator – Orice persoana care acceseaza acest site indiferent de motiv.

4. Client/Cumparator – Utilizator cu care compania a incheiat un contract privind oricare din produsele comercializate prin intermediul website-ului  http://www.teima.ro

5. Comanda online – Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Companie si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Companiei, prin intermediul Site-ului, intenaia sa de a achizitiona produsele de pe site.

INFORMAȚII GENERALE

Prin website înțelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web.http://teima.ro. Acest website este proprietatea societatii Teima Image&Style  care il intretine si il administreaza.

Teima  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara vreo o altă notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi găsita accesand pagina „Termeni si conditii”.

Teima  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare ) si nu confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

1.  Copyright

Intregul continut al site-ului www.teima.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Teima Image and Style  si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele mentionate in prezentul document.

2.  Servicii si produse oferite

Teima  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Teima Image and Style sunt noi, in ambalajul original al produsului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

3.  Plata produselor

 1. Plata  Ramburs (la livrare): Livrarea produselor se va face printr-un curier rapid si veti putea plati numerar în momentul receptionarii coletului, exceptie facand perioadele in arae este limtata plata ramburs din varii motive.
 2. Plata prin Transfer bancar in contul firmei.
 3. Plata prin card bancar, cu ajutorul procesatorului de plati Netopia Payments.

Toate preturile afisate pe website sunt exprimate in RON. Adaosul comercial al produselor afisate pe site este intre 30% si 100%.

4.  Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tară (Romania), prin intermediul curierului rapid. 

Perioada medie de livrare a produselor este de 2-3 zile lucratoare la care poate adauga si durata de productie a produsului aceasta fiind intre 5-10 zile, in functie de disponibilitatea existenta pe stoc a materialelor.  Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte ca produsele sa fie livrate.

5. Costurile de livrare

Costurile de livrare pentru comenzile plasate pe acest site este de 20 de lei, valabil pe intreg teritoriul tarii.

Livrarea se face prin  FanCourier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru FanCourier. In cazul in care intr-o anumita localitate nu exista punct de lucru FanCourier, clientul va fi anuntat telefonic daca exista costuri suplimentare pentru curierat. Coletul va fi livrat doar după acceptul clientului.

Teima  isi rezerva dreptul sa intarzie sau să anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente Teima  care includ dar nu se limitează la: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, revolte, tulburari civile sau alte impedimente de fortă majora conform uzantelor legii romanesti.

6.  Garantia produselor

Garantia produselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie dupa factura produsului. In cazul în care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se soluționa garantia.

Garantia va fi solutionata prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele comandate la solicitarea garantiei va fi acoperita de client.

Produsele care prezintă defecte fizice precum rupturi, pete, taieturi rezultate in urma folosirii in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.

7.  Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (dacă exista). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa Companiei.

Teima  nu accepta colete cu ramburs. Aceste colete nu vor fi ridicate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client in cazul tuturor retururilor. Daca ati beneficiat de transport gratuit si rambursati unul sau mai multe produse pierdeti acest beneficiu, iar costul de curierat va fi retinut din valoarea produselor.

In cazul persoanelor juridice nu se accepta retur.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distantă, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul de transport).

Clientul (persoana fizica) are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si să instiinteze Teima asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute în vedere următoarele:

 • contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);
 • produsele returnate trebuie sa fie noi, impreună cu toate accesoriile aferente produsului;
 • produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerințe: sa nu prezinte semne de deteriorare, rupturi, miros de parfum, urme de roll-on sau urme de purtare, miros de sapun sau detergent;
 • in cazul in care mărimea nu corespunde, se poate solicita un produs la schimb;
 • Teima  se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 20 de zile calendaristice.

Nu acceptăm retururi prin Posta Romana.

8. Greșeli de tiparire

S.C. Teima Image and Style si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de dactilografiere datorate erorii umane sau dispozitivelor de afisare in ceea ce privesc preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Teima isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

9.  Confidentialitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Teima pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricăror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienți sunt strict confidentiale Teima  se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Teima.

 •  Societatea este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr…..(se trimite cerere la ANSPDCP, in termen de 60 zile se primeste un nr unic de Operator date personale)

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere Teima sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • dreptul de a cere Teima sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Teima  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 • dreptul de a cere Teima  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

10.  Abonarea / Dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului Teima este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

11.  Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea site-ului Teima  si a relatiilor comerciale cu acesta.