Politica de confidentialitate

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam si/sau dezvaluim date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens. Detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru incheierea de contracte, facturare si promovare a produselor noastre.

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal de pe acest site este SC TEIMA IMAGE&STYLE SRL.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include: informatii de contact, cum ar fi numele dvs., adresa de domiciliu, adresa profesionala, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, adresa de e-mail, contul bancar, numarul de inregistrare la registrul comertului.

In masura in care doriti sa participati la una din campaniile noastre de promovare sau concursuri, datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceastea vor fi prelucrate de noi in scopul identificarii castigatorului. Datele nu vor fi comunicate tertilor si vor fi utilizate exclusiv pentru scopul mentionat, in conditii de securitate si confidentialitate.

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in anumite imprejurari, inclusiv:

  • in momentul in care solicitati prestarea serviciilor noastre;
  • in momentul in care navigati si solicitati informatii pe website-ul nostru, folosind formularul de contact;
  • in momentul in care va inscrieti sa participati la un concurs;
  • in momentul in care folositi un voucher pentru discount;
  • in momentul in care ne transmiteti datele pentru emiterea unei facturi;
  • in momentul in care ne transmiteti datele pentru trimiterea unui sau a unor colete.

Putem folosi datele cu caracter personal cu privire la dumneavoastra doar in urmatoarele scopuri:

  • prestarea serviciilor solicitate pe acest site, respectiv TEIMA IMAGE&STYLE SRL;
  • solutionarea oricaror cereri si /sau reclamatii cu privire la serviciile prestate;
  • respectarea obligatiilor noastre legale (cum ar fi obligatii de garantie);
  • analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs.;
  • eliberearea de facturi in urma prestarii serviciilor noastre ;
  • in scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;
  • Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in alte situatii decat cele descrise mai sus.

In cazul in care ne furnizati date cu caracter personal cu privire la o alta persoana (cum ar fi o ruda, un prieten, un coleg de serviciu, etc., in vederea achizitionarii unui produs sau prestării serviciilor noastre), trebuie sa va asigurati ca aveţi dreptul de a ne divulga aceste date cu caracter personal si ca, fara a mai lua alte masuri, putem colecta, folosi acele date cu caracter personal, asa cum am descris mai sus. Trebuie sa va asigurati ca persoana fizica in cauza are cunostiinta de aspectele diverse, tratate in prezenta politica de confidentialitate, asa cum acestea privesc persoană fizica respectiva, inclusiv identitatea noastra, modul in care ne poate contacta, scopurile in care colectam, practicile noastre de utilizare a datelor cu caracter personal, si de a depune plangeri cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal pot fi pastrate in sistemul nostru de facturare sau in format tiparit. Am adoptat toate masurile ce se impun pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca luati cunostiinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la contact@teima.ro

Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite si TEIMA SRL nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru acordarea unei garanţii, premiu sau discount.

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:
1. dreptul de a cere TEIMA SRL stergerea datelor dupa folosirea lor in scopurile sus mentionate, iar TEIMA SRL are obligatia de a sterge datele personale care va privesc.
2. aveti dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii.
3. in orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale.
4. Aveti dreptul de a va opune prelucrării datelor in orice moment, atunci cand scopul prelucrarii il reprezinta marketingul direct.
5. Atunci cand va opuneti prelucrarii datelor, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, adresată TEIMA SRL, la contact@teima.ro. Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de inainta plangerea catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

POLITICA DE COOKIE

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este un fisier text care contine mici fragmente de informatii trimise navigatorului tau si memorate in computerul, telefonul tau mobil sau alt dispozitiv, atunci cand vizitezi un site. Acest fisier cookie trimite informatii inapoi catre site ori de cate ori il revizitezi.

Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care raman in computerul tau pana cand le stergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar pana cand inchizi fereastra navigatorului tau. Cookie-urile pot fi ale partii-gazda (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care il vizitezi, sau ale unor parti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.

Cum utilizeaza Teima cookie-urile?

Utilizam cookie-urile pentru a imbunatati functionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta sa navighezi mai eficient de la o pagina la alta, pentru a memora preferintele tale si, in general, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

Cookie-urile pe care le utilizam  si la ce folosesc ele:

Cookie-urile pe care le folosim pe site-ul acesta pot fi din urmatoarele categorii (conform recomandarilor privind cookie-urile ale Camerei Internationale de Comert):

Cookie-uri strict necesare:

Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru ca tu sa poti naviga pe site si sa folosesti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra inregistrarea si autentificarea utilizatorului. Fara aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale partii-gazda (first-party) si pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanta:

Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre cum utilizeaza vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate si anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

– realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre

– masura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale partii-gazda (first party) sau ale unor parti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaza informatii anonime despre paginile vizitate si reclamele vizualizate.

Cookie-uri pentru functionalitate

Aceste cookie-uri permit unui site sa memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau tara in care te afli) si ofera optiuni imbunatatite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate si ele nu pot inregistra activitatile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

– memora daca ai beneficiat deja de un anumit serviciu

– imbunatati experienta in general pe tot site-ul, memorand preferintele tale.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale partii-gazda (first party) sau ale unor parti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri memoreaza lucrurile pe care le alegi tu pentru a-ti imbunatati experienta de utilizator.

Cookie-uri pentru publicitate:

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de cate ori vezi o reclama, precum si pentru a masura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-uri pentru retele sociale – aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe teima.ro pe respectivele retele. Teima.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

Cum sa administrezi si sa stergi cookie-uri

Daca vrei sa impui restrictii, sa blochezi sau sa stergi fisiere cookie, poti s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Pasii necesari difera putin, in functie de navigatorul pe care il folosesti. Da clic pe oricare dintre link-urile de navigator de mai jos pentru instructiuni.

Internet Explorer

http://support.microsoft.com/kb/196955/ro

Firefox

http://support.mozilla.org/RO/kb/Cookies

Google Chrome

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari

http://support.apple.com/kb/PH5042

Safari iOS (iPhone, iPad, iPod touch)

http://support.apple.com/kb/HT1677

Dacă nu folosesti niciunul din navigatoarele de mai sus, atunci functia „Help”a navigatorului tau iti va spune ce trebuie sa faci.

Poti de asemenea vizita http://www.aboutcookies.org pentru mai multe informatii despre cum sa administrezi si stergi cookie-uri in diferite navigatoare de internet.

Nu uita ca anumite portiuni ale site-urilor noastre nu pot fi accesate decat daca sunt activate cookie-urile si ca, daca dezactivezi cookie-urile, s-ar putea să nu poti accesa anumite materiale sau sa nu poti beneficia de toate optiunile site-urilor noastre.

Utilizarea teima.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimtamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii si pentru prelucrarea informatiilor.